Allt för de minsta – boenden med barnpassning

Reser du med familjen och letar efter en skidsemester där barnen har roligt även utanför skidlektionerna? Utbudet i boendena omfattar allt från välutrustade lekrum, fartfyllda aktiviteter som bordsfotboll, bordtennis eller tv-spelskonsoler, till skräddarsydda program för barn och inomhuslekland med bio och scen. Vi erbjuder en rad hotell och lägenheter som anpassats för att på bästa sätt välkomna sina yngsta gäster, i form av barnpassning eller särskilda underhållningsprogram!

Allt för de minsta – boenden med barnpassning
Allt för de minsta – boenden med barnpassning

Var finns hotell med barnpassning?

Boenden med barnpassning under skidresan erbjuds i större och större utsträckning. I Österrike är utbudet extra stort, men även Italien, Tyskland, Schweiz, Polen och Tjeckien erbjuder barnpassning under skidresan. Genom att använda våra filter kan du under rubriken "Boendets bekvämligheter" kryssa i att boendet ska erbjuda barnpassning. Då visas endast passande resultat för dig.

Fördelar med hotell med barnpassning

Hela familjen har faktiskt glädje av barnpassning under skidresan! Medan du avslappnat njuter av skidsemestern, och kan unna dig lite tid för dig själv, så får barnen sitt eget vinteräventyr. De minsta passas omsorgsfullt i boendets Baby- eller Miniclub, medan större barn istället kan besöka Kinder- eller Tennieclub. På så sätt erbjuds åldersanpassade aktiviteter, och du behöver inte vara orolig för att barnen har långtråkigt. För att barnen ska trivas erbjuder många boenden förutom upplevelseaktiviteter i naturen också inomhusaktiviteter i form av t.ex. pysselrum, barndisko eller barnbiograf. Efter en stunds intensiva aktiviteter blir man hungrig, och på många håll får barnen äta tillsammans i grupp. Med andra ord får mamma och pappa en möjlighet att dela en måltid på tu man hand. En annan bra service som många boenden erbjuder är hämtning och lämning till skidskolan. Om föräldrarna även vill spendera kvällen på tu man hand kan på vissa ställen mot förfrågan också ordna barnvakt.

Tänk på det här vid bokning av hotell med barnpassning

För att undvika otrevliga överraskningar på plats är det en bra idé att, innan familjeskidresan, informera sig om vilken typ av barnpassning som erbjuds på hotellen. Det kanske viktigaste är att boendet har kvalificerad och fackkunnig personal, som dessutom har utbildning i första hjälpen. Självklart är det också bra om det erbjuds mångsidiga aktiviteter och barnanpassad mat, så att dina barn får roliga upplevelser och näringsrik mat. Om barnen är glada blir semestern lyckad, och skidresan blir en oförglömlig upplevelse för hela familjen!